Æggekage

Æggekage

4 Personer

Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 35 min

Baconside ca. 300 g.

8 æg

1½ dl mælk

½ spsk. Majsstivelse

Eventuelt lidt grønne asparges

1 lille potte purløg

Tomater

Salt og peber

Pande Ø24 cm. Som kan tåle at komme i ovnen

  1. Tænd ovnen på 200°
  2. Skær skindet af baconsiden og skær den i ca. 8 skiver af omkring 1 cm tykkelse.
  3. Steg baconskiverne på en pande til de får en flot farve, ca. 5-7 minutter i alt ved middel varme. Vend dem flere gange undervejs.
  4. Pisk æg, mælk, majsstivelse og lidt salt og peber sammen i en skål og hæl det over baconstykkerne på panden. Du kan evt. komme nogle grønne asparges ned i æggemassen også.
  5. Lad panden stå på komfuret ved middelvarme i ca. 1 minut.
  6. Stil panden på en rist i midten af ovnen og bag den i ca. 15 minutter til den får en lidt gylden farve på toppen.

Æggekagen vil hæve godt op undervejs, men falder lidt sammen igen når den kommer ud af ovnen.

  • Skær et par tomater i både og kom dem oven på æggekagen sammen med lidt hakket/klippet purløg.

Server æggekagen med et par skiver godt rugbrød med smør.

links til andre opskrifter
Squashfrikadeller
Squashfrikadeller
Saltede mandler
Saltede mandler
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link

Her kan du købe pander og hanske til at tage panden ud af ovnen da jeg synes at de er bedre end grydelapper

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *