banankage

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 40 min

Ingredienser: 

175 g. Sukker

100 g. Smør

3 Æg

225 g. Mel

2 tsk. Bagepulver 

1 knivspids Salt

2 tsk. Kanel

2 tsk. Vaniljesukker

100 g. Chokolade

3 modende Bananer 

Evt. 60 g valnødder

  1. Alt skal have stuetemperatur 
  2. Forvarm oven på 180 grader varmluft
  3. Rør sukker og smør samme til det bliver en luftigt og hvidligt.
  4. Tilsæt et æg af gangen mens der piskes godt sammen. 
  5. Mos bananerne med en gaffel og kom mosen ned til det andet i skålen og vend det sammen.
  6. Kom alle de tørrer ingredienser i og rør godt.
  7. Hak chokoladen i mindre stykker. er det chokoladeknapper kan de bruges som de er. (Hvis du ønsker valnødder i, skal de også hakkes i lidt mindre stykker).
  8. Vend chokoladen (og evt. valnødder) i dejen.
  9. Smør en forn på ca. 22×24 cm.
  10. Kom dejen i den smurte form.
  11. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min. 
links til andre opskrifter

Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies

Gammeldags Æblekage
Gammeldags Æblekage


Alfabetisk


Hovedretter


Tilbehør


Dessert


Bagning


grill

du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde


BageTid.dk


Chokolade

Bagepulver

Dyb aflang kageform 22,5×32,5×7,5 cm