banankage
4 Personer
Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 40 min
Ingredienser:
175 g. Sukker
100 g. Smør
3 Æg
225 g. Mel
2 tsk. Bagepulver
1 knivspids Salt
2 tsk. Kanel
2 tsk. Vaniljesukker
100 g. Chokolade
3 modende Bananer
Evt. 60 g valnødder
- Alt skal have stuetemperatur
- Forvarm oven på 180 grader varmluft
- Rør sukker og smør samme til det bliver en luftigt og hvidligt.
- Tilsæt et æg af gangen mens der piskes godt sammen.
- Mos bananerne med en gaffel og kom mosen ned til det andet i skålen og vend det sammen.
- Kom alle de tørrer ingredienser i og rør godt.
- Hak chokoladen i mindre stykker. er det chokoladeknapper kan de bruges som de er. (Hvis du ønsker valnødder i, skal de også hakkes i lidt mindre stykker).
- Vend chokoladen (og evt. valnødder) i dejen.
- Smør en forn på ca. 22×24 cm.
- Kom dejen i den smurte form.
- Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min.
links til andre opskrifter
Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde