Chili con carne 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 15 min Totaltid: 30 min Ingredienser: 500 g hk. Oksekød1 peberfrugt1 stort løg1-2 stilke bladselleri1 ds. Flåede tomater2 ds kidneybønner i lage3 tsk. Chili paste* ( se opskriften her )2 tsk. Spidskommen1 fed hvidløg’Salt, peber Tilbehør: Ris, cremefraiche 18% og friske koriander Skær løg, peberfrugt og selleristænger i mindre tern og pres hvidløget.Smelt en klat smør i en gryde og svits løg og hvidløg til de bliver klare i det.Kom kødet ved og brun det.Tilsæt spidskommen og chili paste og lad det stege sammen i ca. 1 minut.Hæld væsken fra bønnerne og tilsæt dem til kødet sammen med de flåede tomater.Lad retten koge under låg ved svag varme i ca. 15 minutter.Smag til med salt og peber og evt. Lidt mere chili paste og kog det færdigt i ca. 5 minutter. Server det med ris, cremefraiche og lidt friske koriander. links til andre opskrifter Chili Paste (mild) Focaccia med sorte oliven Alfabetisk Dessert Hovedretter Bagning Tilbehør grill Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklamelink alt hvad du skal bruge af krydderier woldmart.dk