Chokoladesauce

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 10 min
Totaltid: 20 min

ingredienser:

2,5 dl fløde

175 g mørk chokolade med mindst 50% kakaoindhold

1 tsk. vaniljesukker

3 spsk. sukker

Hak chokoladen fint.

  1. Varm fløden, sukker og vaniljesukker i en lille kasserolle til den når en temperatur på omkring de 80° (den skal ikke koge)
  2. Fjern kasserollen fra varmen og vend den hakkede chokolade i, rør forsigtigt rundt i gryden til det alt chokoladen er smeltet og det hele er blevet en ensartet glat masse.
  3. Chokoladesaucen tykner en smule når den køler lidt af. Server den lune chokoladesauce som dyppelse til churros eller som sauce til en god is

brugt til chocoladesouce

links til andre opskrifter

Barndomsminde
Barndomsminde

Pandekager
Pandekager


Alfabetisk


Hovedretter


Tilbehør


Dessert


Bagning


grill

du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra bagetid.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde


bagetid.dk


Callebaut Chokolade Callets mørk 811 54,5% – 1 kg

Vaffelpapir Hulk sukkerfri Ø20 cm

Baby Clothes Washing Line silikoneform – Katy Sue