Crispy Kyllingeburger

Crispy Kyllingeburger med avocado 

4 Personer.  

Arbejdstid: 15 minutter 

Tilberedningstid: 15 minutter 

Ingredienser: 

2 Kyllingbryster ca. 450 g  

80 g Cornflakes 

2 tsk. Paprika 

¼ tsk. Cayennepeber 

Salt  

Peber  

200 g Cremefraiche  

2 stk. Avocado (kan undlades) 

¼ Agurk 

Et par salatblade efter eget valg 

2 Tomater  

4 Burgerboller 

  1. Tænd ovnen på 200° 
  1. Bank forsigtigt kyllingebrysterne til de er omkring 1 cm. tykke over det hele. 
  1. Skær hvert kyllingebryst over så du får 2 ca. lige store stykker og ender med 4 i alt. 
  1. Kom cornflakes i en dyb tallerken og knus dem lidt med hænderne, så det bliver til mindre stykker, men ikke til krummer. 
  1. Kom 2 tsk. Paprika, ¼ tsk. Cayennepeber og ½ tsk. Groft salt til cornflakesene og blad det sammen. 
  1. Tag kyllingebrysterne og pres dem i cornflakesblandingen, så “paneringen” hænger ved. 
  1. Læg de panerede kyllingebryster på en bradepande med bagepapir på og bag dem midt i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegt. 
  1. Smag cremefraiche til med lidt salt og peber. 
  1. Skyl salatbladene og lad dem dryppe godt af. 
  1. Skyld agurk og tomater og skær dem i skiver. 
  1. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 4 minutter til de er blevet lune i midten. 
  1. Skær avocadoen over på langs og fjern stenen. Fjern avocadokødet fra skallen ved at skrabe rundt langs indersiden af skallen med en ske. Skær nu avocadokødet i skiver. 
  1.  Skær burgerbollerne over og kom lidt cremefraichedressing på hver bolle. Kom dernæst salatblade på bundbollen, så et kyllingebryst, nogle agurk, – tomat –og avocadoskiver og til slut toppen af burgerbollen. 

Links til andre opskrifter

Svensk pølseret
Svensk pølseret
Mexicansk tærte
Mexicansk tærte

Her kan du købe nogle af de ting der bruges i opskriften

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *