4 Personer.
Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser:
2 Kyllingbryster ca. 450 g
80 g Cornflakes
2 tsk. Paprika
¼ tsk. Cayennepeber
Salt
Peber
200 g Cremefraiche
2 stk. Avocado (kan undlades)
¼ Agurk
Et par salatblade efter eget valg
2 Tomater
4 Burgerboller
- Tænd ovnen på 200°
- Bank forsigtigt kyllingebrysterne til de er omkring 1 cm. tykke over det hele.
- Skær hvert kyllingebryst over så du får 2 ca. lige store stykker og ender med 4 i alt.
- Kom cornflakes i en dyb tallerken og knus dem lidt med hænderne, så det bliver til mindre stykker, men ikke til krummer.
- Kom 2 tsk. Paprika, ¼ tsk. Cayennepeber og ½ tsk. Groft salt til cornflakesene og blad det sammen.
- Tag kyllingebrysterne og pres dem i cornflakesblandingen, så “paneringen” hænger ved.
- Læg de panerede kyllingebryster på en bradepande med bagepapir på og bag dem midt i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegt.
- Smag cremefraiche til med lidt salt og peber.
- Skyl salatbladene og lad dem dryppe godt af.
- Skyld agurk og tomater og skær dem i skiver.
- Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 4 minutter til de er blevet lune i midten.
- Skær avocadoen over på langs og fjern stenen. Fjern avocadokødet fra skallen ved at skrabe rundt langs indersiden af skallen med en ske. Skær nu avocadokødet i skiver.
- Skær burgerbollerne over og kom lidt cremefraichedressing på hver bolle. Kom dernæst salatblade på bundbollen, så et kyllingebryst, nogle agurk, – tomat –og avocadoskiver og til slut toppen af burgerbollen.
Links til andre opskrifter
Her kan du købe nogle af de ting der bruges i opskriften