Bank forsigtigt kyllingebrysterne til de er omkring 1 cm. tykke over det hele.
Skær hvert kyllingebryst over så du får 2 ca. lige store stykker og ender med 4 i alt.
Kom cornflakes i en dyb tallerken og knus dem lidt med hænderne, så det bliver til mindre stykker, men ikke til krummer.
Kom 2 tsk. Paprika, ¼ tsk. Cayennepeber og ½ tsk. Groft salt til cornflakesene og blad det sammen.
Tag kyllingebrysterne og pres dem i cornflakesblandingen, så “paneringen” hænger ved.
Læg de panerede kyllingebryster på en bradepande med bagepapir på og bag dem midt i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegt.
Smag cremefraiche til med lidt salt og peber.
Skyl salatbladene og lad dem dryppe godt af.
Skyld agurk og tomater og skær dem i skiver.
Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 4 minutter til de er blevet lune i midten.
Skær avocadoen over på langs og fjern stenen. Fjern avocadokødet fra skallen ved at skrabe rundt langs indersiden af skallen med en ske. Skær nu avocadokødet i skiver.
Skær burgerbollerne over og kom lidt cremefraichedressing på hver bolle. Kom dernæst salatblade på bundbollen, så et kyllingebryst, nogle agurk, – tomat –og avocadoskiver og til slut toppen af burgerbollen.