Det Lille Træ

Der var engang et lille træ. Det stod i en have som lå lige i udkanten af en lille by. Det var et dejligt træ, men det synes selv at der manglede noget. Hvad det var der manglede, vidste træet ikke selv, det vidste bare at noget manglede og det stod og tænkte meget over dette lille problem.

 

Alle træet talte med, syntes at det var et dejligt tær, lille og fintformet med dejlige grønne blade på de små grene. Selvfølgelig blev træet ikke ved med at være et lille træ, det voksede og blev et større træ men det syntes stadig at der manglede noget.

 

En dag blæste det helt forfærdeligt. Det blæste så meget, så der kom en sut flyvende. Sutten hang i et rødt silkebånd og var næsten helt ny. Pludselig hang silkebåndet fast i en af træets grene og så hang sutten på træet og pyntede, ligesom et julehjerte på juletræet.

 

Træet synes selv at det var underligt med sådan en sut hængende ned fra en af grenene, men silkebåndet havde snoet sig rigtig godt fast på grenene, så lige meget hvor meget træet rystede med grenene, så hang sutten fast.

 

Der gik nogle dage, hvor folk gik forbi og kiggede på den sut der hang fast på en af træets grene. En dag gik nogle børn ind i haven. De gik helt hen til træet og tog hver tre sutter i hver sit silkebånd op af lommen og hang dem på træet. Børnene havde selvfølgelig deres forældre med, ellers ville de aldrig selv have kunnet nå op til grenene for at hænge sutterne på træet, men da alle sutterne var hængt på træet, stod børnene og deres forældre og kiggede på det fint pyntede træ.

 

Nogle dage efter kom nogle andre børn med forældre ind i haven og de hængte også sutter i silkebånd på grenene.

 

Træet undrede sig, men tænkte at det måske var det der havde manglet?

 

Efter nogen tid, hvor der jævnligt var kommet børn med forældre ind i haven for at hænge sutter med silkebånd på træets grene, var der pludselig en dag en fotograf, der kom forbi haven, hvor træet stod.

 

Han kiggede længe på træet og tænkte at det var dog det sjoveste træ han længe havde set og så tog han et par billeder af træet med sutterne.

 

Billederne blev brugt til en lille artikel, som blev trykt i avisen og nu kom der dagligt børn og forældre for at kigge på træet og hænge flere og flere silkebånd med sutter på grenene.

 

Og tænk, nu var træet slet ikke utilfreds med sit udseende. Og træet synes heller ikke at der manglede noget, for det så rigtig godt ud med alle de sutter og silkebånd som hang på grenene.

 

Og ejerne af haven, hvor træet stod? Ja se, det var et ægtepar med en lille datter og det var hendes sut der havde været den første sut til at blive hængt på træets grene den dag det blæste!

 

De havde også altid ment at træet manglede noget, men var ikke helt klar over hvad det var, men da først sutten sad fast på grenen og de næste sutter kom til, mente ejerne, og deres datter med for den sags skyld, at det var det helt rigtige for det lille træ.

Derfor, hvis du nogensinde ser et træ, hvor der hænger en masse sutter, så tag din sut og gå ind og hæng den op sammen med alle de andre!

Du Kan Støtte Hjemmesiden Ved At Købe Fra Dette Reklamelink Fra proshop

ASUS ROG Chariot - RGB Kontor Stol - Sort - High-density cold-cure foam - 121 kg
workstation PC
LEGO DUPLO 10874 Damptog