Skær ca. 1 cm fra i bunden og det øverste af porren hvor bladene begynder at dele sig. Og skær så porren i ca. 4 lige store stykker, af ca. 6-7 cm, så du får 8 stykker i alt af de to porrer.
Kom porrer stykkerne i en gryde og hæld vand ved, så porrerne flyder rund i det. Tilsæt 1½ tsk. groft salt og bring porrerne i kog.
Kog porrerne i 10 minutter og overhæld dem med koldt vand, så de lige køler af og læg dem så på et rent, tørt viskestykke.
Rør kød og 1 tsk. salt sammen et par minutter.
Tilsæt peber, hvedemel og æg og få det rørt godt sammen.
Stil gerne farsen på køl i ½ time i en lukket beholder, hvis du har tiden til det.
Del farsen i 8 lige store stykker.
Tag 1/8 del af farsen og bred den ud på et stykke husholdningsfilm i ca. 9×9 cm. (se billedet)
Rul farsen om porren og stram den til, så det bliver en fast pølse også i siderne. Gør det samme med de sidste 7 stykker.
Kom raspen i en dyb tallerken og rul de farserede porrer deri.
Steg stykkerne i en blanding af lidt neutral olie og smør. De farserede porrer skal steges på alle sider i ca. 10 minutter i alt, til farsen er gennemstegt.
De farserede porrer kan evt. serveres med flødekartofler,