Flødekartofler 4 Personer Arbejdstid: 20 min tilberedningstid: 60 min Totaltid: 80 min ingredienser: Ca. 900 g skrællede spisekartofler 1 porrer (1 stort løg i små tern kan bruges i stedet) Hvidløgspulver Groft salt Friskkværnet peber 200 g revet mozzarellaost ½ l piskefløde Tænd ovnen på 190° Skyl porren og skær top og bund af den. Flæk den på langs og snit den i tynde strimler. Skær kartoflerne i ca. 4 mm tynde skiver. I et ildfast fad kommes først lidt snittet porrer i bunden og dernæst et lag kartoffelskiver ovenpå. Drys ½ tsk. Hvidløgspulver, ¼ tsk. Groft salt og lidt friskkværnet peber over kartoffelskiverne* Gentag ” * ” et par gange og slut af med en lille smule snittet porrer på toppen. Hæld fløden ud over kartoffellagene og ryst fadet lidt forsigtigt så fløden falder ”på plads” Drys revet ost ud over flødekartoflerne og sæt fadet i på en rist i midten af ovnen og bag det i ovnen i ca. 1 time til kartoflerne er møre. Mærk evt. efter med en spids kniv om den kan køre ned gennem lagene uden den mærker rigtig modstand. links til andre opskrifter Farseret porrer Frikadeller Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra proshop.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde proshop.dk LEGO skærme Hundeudstyr og hundetilbehør