Focaccia med sorte oliven 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 20 min Totaltid: 35 min ingredienser: Dejen: 15 g gær 2 dl mælk 1 spsk. neutral olie (f.eks. Rasp el. solsikkeolie) 1½ tsk. groft salt 300 g hvedemel Topping: Olivenolie Sorte oliven Frisk rosmarin (timian kan også bruges) Salt Mælken lunes til det er samme temperatur som din lillefinger (det må ikke føles varmt på fingeren) Smuldre gæren i en større skål og kom den lune mælk heri og opløs gæren. Kom hvedemel, olie og salt ned i skålen og rør det sammen, gerne i 5 minutter på en røremaskine. Mens dejen røres på maskinen, tager du en godt håndfuld sorte oliven og skærer dem midt over. Tag en kvist frisk rosmarin, tag bladene af den og hak dem fint. Beklæd en lille bradepande med bagepapir og bred dejen ud i bradepanden. kom ca. 1 spsk. Olivenolie oven på dejen og smør det ud over, så det er fordelt godt. Prik nogle fordybninger i dejen med dine fingerspidser. Fordel de halve oliven ud over dejen og styg en lidt forsigtigt ned i dejen. kom til sidst det hakkede rosmarin og en lille smule groft salt ud over brødet. Lad brødet hæve i ca. 30 minutter på køkkenbordet, dækket med et rent viskestykke. Bag focacciaen mit i ovnen på 200° i ca. 20 minutter til det har fået lidt farve på toppen. links til andre opskrifter Chokolate chip cookies Chokoladetærte Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra bagetid.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde bagetid.dk 3 etagers afkølingsrist – Wilton Mel Kagepap rund Ø28 cm fedtbeskyttet 0,6 mm 5 stk