Kom farsen i en skål sammen med salt og rør det godt sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen.
Tildæk skålen og sæt den på køl i mindst 30 minutter men gerne 1 time.
Kom godt med smør på en pande (ca.25g) og lad det smelte ved middelhøj varme.
Rør farsen godt igennem igen.
Tag en spiseske og dyp den i det smeltede smør, saml herefter lidt fars op i skeen og form en frikadelle ved hjælp af din ene håndflade og spiseskeen.(det gøres ved at lægge farsen i håndfladen og samle den op med skeen flere gang samtidig med at man ligesom drejer farsen med skeen hver gang)
Steg frikadellerne ved middelhøj varme i ca. 4 minutter på hver side. (min mors gamle husmandsråd var at frikadellen var færdigstegt hvis man stak en gaffel i den og frikadellen blev siddende på gaflen)
Hver gang det laves en ny portion frikadeller til panden tilsættes der lidt mere smør på panden også.
Panden må ikke virke ”tør” for smør, frikadellerne skal gerne have rigeligt at stege i.