Fyldte bagte kartofler med persille 4 Personer Arbejdstid: 10 min tilberedningstid: 90 min Totaltid: 100 min ingredienser: 4 bagekartofler 1 æg 30 g smør 50 g bredbladet persille 3 tynde forårsløg ½ tsk. Groft salt ¼ tsk. Friskkværnet peber Tænd ovnen på 200° varmluft. Vask/skrub kartoflerne let, så de er fri fro snavs og jord. Skær en ca. 5 mm dyb ridse hele vejen rundt om bagekartoflen på den lange led og kom dem i en bradepande. Bag dem midt i ovnen i 60 minutter. Når kartoflerne har fået 60 minutter i ovnen: Tag kartoflerne ud og skær dem over i halve via den ridse du lavede i dem fra starten. Skrab forsigtigt kartoffelkødet ud med en teske uden at få lavet for meget hul i skallen og kom det op i en skål. (ikke skallen) Mos kartoflerne let med hjælp fra et piskeris, – der må gerne være nogle klumper tilbage. Hak de 50 g bredbladet persille fint og kom dem op til kartoffelkødet, sammen med æg, smør, salt og peber. Skær enden af forårsløgene og skær derefter resten af forårsløgene i tynde skiver og kom dem op til kartoflerne. Bland alle tingene godt sammen og kom det tilbage i kartoffelskrællerne. Sæt de fyldte kartofler tilbage i bradepanden og ind ovnen igen, men skru ned på 180° nu. Bag dem i 25-30 minutter mere. De fyldte bagte kartofler er gode som tilhør til fisk, kød og kylling. – ja de kan faktisk bruges til rigtig mange ting. links til andre opskrifter Chili con carne Chiken Gumbo Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra shopping.coop.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde shopping.coop.dk OBH Nordica airfryer - Dual Easy Fry & Grill 2in1 Coal digital Sofaborde Telte