Fyldte bagte kartofler med persille 

Fyldte bagte kartofler med persille 

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 100 min

ingredienser:

4 bagekartofler 

1 æg 

30 g smør 

50 g bredbladet persille 

3 tynde forårsløg 

½ tsk. Groft salt 

¼ tsk. Friskkværnet peber 

  1. Tænd ovnen på 200° varmluft. 

  1. Vask/skrub kartoflerne let, så de er fri fro snavs og jord. 

  1. Skær en ca. 5 mm dyb ridse hele vejen rundt om bagekartoflen på den lange led og kom dem i en bradepande. Bag dem midt i ovnen i 60 minutter. 

Når kartoflerne har fået 60 minutter i ovnen: 

  1. Tag kartoflerne ud og skær dem over i halve via den ridse du lavede i dem fra starten. 

  1. Skrab forsigtigt kartoffelkødet ud med en teske uden at få lavet for meget hul i skallen og kom det op i en skål. (ikke skallen) 

  1. Mos kartoflerne let med hjælp fra et piskeris, – der må gerne være nogle klumper tilbage. 

  1. Hak de 50 g bredbladet persille fint og kom dem op til kartoffelkødet, sammen med æg, smør, salt og peber. 

  1. Skær enden af forårsløgene og skær derefter resten af forårsløgene i tynde skiver og kom dem op til kartoflerne. 

  1. Bland alle tingene godt sammen og kom det tilbage i kartoffelskrællerne. 

  1. Sæt de fyldte kartofler tilbage i bradepanden og ind ovnen igen, men skru ned på 180° nu. Bag dem i 25-30 minutter mere. 

De fyldte bagte kartofler er gode som tilhør til fisk, kød og kylling. – ja de kan faktisk bruges til rigtig mange ting. 

links til andre opskrifter
Chili con carne
Chili con carne
Chiken Gumbo
Chiken Gumbo
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra shopping.coop.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

OBH Nordica airfryer - Dual Easy Fry & Grill 2in1 Coal digital
Sofaborde
Telte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *