Gullash 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 90 min Totaltid: 105 min 500-600 g. oksekød i tern 30 g. smør 2 dl. Hakket løg 1 fed hvidløg 1-2 tsk. Mild paprika Salt, peber 1 ds. Hakket tomat Ca. 4 dl. Bouillon (okse eller grønsags) 2-3 gulerødder 1-2 laurbærblade Brun kødet, tag det op. Brun løg og hvidløg. Tilsæt kød, krydderier, tomaterne, bouillon, laurbærblade og gulerødder skåret i større stykker. Skru ned for retten og lad den småsnurre i ca. 1 time til 1½. links til andre opskrifter Studenternes pølsegryde (One Pot) Kartoffelmos Alfabetisk Dessert Hovedretter Bagning Tilbehør grill Støt hjemmesiden ved at købe fra dette link Skal du bruge bruge tilbehør til din fest kan det købes her: Feststemning.dk
kenneth og krestine april 17, 2022 kl. 2:11 pm Hej Kenneth, der skal de 4 dl bouillon i som står i opskriften. 🙂 hvis du ikke har bouillon kan du bruge 4 dl vand og så 1 bouillonterning. med venlig hilsen Krestine Svar
Skal der ikke noget væde til ?
Hej Kenneth, der skal de 4 dl bouillon i som står i opskriften. 🙂 hvis du ikke har bouillon kan du bruge 4 dl vand og så 1 bouillonterning.
med venlig hilsen
Krestine