Gullash

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 105 min

500-600 g. oksekød i tern

30 g. smør

2 dl. Hakket løg

1 fed hvidløg

1-2 tsk. Mild paprika

Salt, peber

1 ds. Hakket tomat

Ca. 4 dl. Bouillon (okse eller grønsags)

2-3 gulerødder

1-2 laurbærblade

 

Brun kødet, tag det op. Brun løg og hvidløg.

 

Tilsæt kød, krydderier, tomaterne, bouillon, laurbærblade og gulerødder skåret i større stykker.

 

Skru ned for retten og lad den småsnurre i ca. 1 time til 1½.

 

links til andre opskrifter
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Kartoffelmos
Kartoffelmos
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette link

Skal du bruge bruge tilbehør til din fest kan det købes her:

2 kommentarer til “Gullash”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *