Rens kyllingen og kom den i en gryde. Hæld vand i så det dækker kyllingen
Skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker og kom dem ved kyllingen sammen med laurbærbladene.
Få kyllingen op at koge og skru ned så den står og simre i ca. en time under låg.
Si væden fra aspargesen, men gem begge dele.
Kyllingen tages op af vandet.
Skru helt op for varmen på blusset og lad væden fra kyllingen koge ind uden låg, mens du piller skind og ben fra kyllingen og plukker den i mindre stykker.
Si kyllingevæden ned i en skål.
Forvarm ovnen på 200 grader.
I en ren gyde smeltes smørret.
Når smørret er smeltet, røres melet i. Når melet er rørt ud, kommes væden fra aspargesen og lidt af vandet fra kyllingen i.
Tilsæt mere og mere vand til den ønskede tykkelse er ved at være nået. Her bruges fløden til at komme i mål.
Kom tarteletterne på en rist med bunden opad. og bag dem i ovnen i ca. 4-5 minutter
Kom kød og asparges i sovsen og lade det koge med i 2 min under forsigtig omrøring.
Fjern gryden fra varmen. Bræk toppen af persillen og hak det let. Kom det meste af det hakkede persille i sovsen, men gem lidt.
Tag tarteletterne ud af ovnen, kom fyldet i dem og drys det sidste persille ud over dem.