koteletter i fad med løgsovs og broccoli
4 Personer
Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 20 min
Totaltid: 30 min
ingredienser:
4 koteletter
smør til stegning
paprika
salt
peber
sovs:
3 store løg
2 svinebouillon
1 l vand
2 tsk. soja
1 tsk. røget paprika
½ dl vand
2 spsk. majsstivelse
broccoli
2 fed hvidløg
1 dl vand
500 g broccoli
olie til stegning ( solsikke eller rapseolie )
tilbehør
250 g parboiled ris
- Tænd ovnen på 180°
- Hak løgene i små tern.
- Krydr koteletterne med salt, peber og paprika.
- Steg koteletterne i lidt smør i en varm gryde i 1 minut på hver side og læg dem i et ovnfast fad.
- Kom de hakkede løg i gryden og steg dem under omrøring uden at de bruner, men til de bliver glasklare i det.
- Kom vand, bouillon, soja og røget paprika til løgene og lad det koge i 2 min.
- Kom majsstivelsen og en ½ dl vand i en kop og rør det sammen. Jævn sovsen med blandingen.
- Hæld sovsen over koteletterne og sæt dem i oven i 15 min.
- Kog risene efter pakkens anvisning.
- Skyld broccolien og skær buketterne af den og kom dem på en pande sammen med 1 dl vand og kom låg på. Lad det koge i 2 min.
- Pil og pres de 2 fed hvidløg.
- Tag låget af panden med broccolien og lad vandet fordampe.
- Fordel broccolien ud i kanten af panden og hæld lidt olie og de pressede hvidløg på det bare stykke og lad det stege lidt under omrøring.
- Vend broccolien sammen med hvidløg og olie og steg det et par minutter.
links til andre opskrifter


Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra bahne.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde


