Kom raspen i en anden dyb tallerken og rør 1 tsk groft salt og ½ tsk. Friskkværnet peber i.
I en tredje dyb tallerken slås 1 eller 2 æg ud og piskes sammen til en ensartet masse.
Del farsen i 4 lige store dele og form dem til faste sammenhængende bøffer.
Bøfferne skal først vendes i melet sådan at hele bøffen har et fint tyndt lag mel på sig. Kom derefter bøffen direkte over i det sammenpiskede æg og vend bøffen forsigtigt flere gange deri, så bøffen igen bliver helt dækket af æg og der ikke er noget tørt mel nogen steder. Kom nu bøffen over i raspsblandingen og sørg igen for at bøffen er helt dækket.
Kom ca. 25 g smør på en pande og smelt det ved middelhøj varme.
Når smørret er smeltet, tilsættes bøfferne som steger ca. 2 minutter på hver side ved den middelhøje varme. Tilsæt ca. 15 g smør og skru ned på under middel varme og steg bøfferne yderligere i ca. 4 minutter på hver side.
Server krebinetterne med kartofler og stuvet ærter/gulerødder eller en brun sovs.