Arbejdstid ca. 30 minutter + bagetid ca. 30 minutter
2 dl cremefraiche
3 æg
100 g revet cheddar
¼ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 løg
2 fed hvidløg
500 g hk. Oksekød
½ rød peberfrugt
2 spsk. Koncentreret tomatpure
3½ spsk. Tacokrydderi
1 ds majs (ca. 140 g drænet vægt)
Evt. 1 ds røde kidneybønner
Olie til stegning
Evt. salt og peber til tilsmagning
1 stk. fuldkornstærtedej (find opskriften her)
Start med at lave en tærtedej klar og forbag den i et tærtefad på min. Ø27,5cm. (se hvordan her)
Kødblandingen:
- Hak løg og hvidløg fint og svits det lidt i en gryde med lidt olie.
- Kom kødet i gryden og brun det.
- Skær peberfrugten i mindre stykker og kom det i gryden sammen med majs og tacokrydderi
- Steg det hele i et par minutter og tilsæt så tomatpure og evt. kidneybønner.
- Smag til med salt og peber og evt. spidskommen.
- Fordel kødblandingen på tærtebunden.

Æggemassen:
- Kom cremefraiche, æg, salt, peber og revet cheddarost i en skål og pisk det godt sammen, gerne med en elpisker.
- Fordel forsigtigt æggemassen over kødblaningen og sæt tærten i ovnen på 200° i ca. 30-40 minutter til æggemassen er bagt og gyldenbrun.
Server tærten med en frisk salat og evt. et noget godt brød.