Mexicansk tærte

Mexicansk tærte

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 30 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 60 min

ingredienser:

2 dl cremefraiche

3 æg

100 g revet cheddar

¼ tsk. salt

¼ tsk. peber

1 løg

2 fed hvidløg

500 g hk. Oksekød

½ rød peberfrugt

2 spsk. Koncentreret tomatpure

3½ spsk. Tacokrydderi

1 ds majs (ca. 140 g drænet vægt)

Evt. 1 ds røde kidneybønner

Olie til stegning

Evt. salt og peber til tilsmagning

1 stk. fuldkornstærtedej (find opskriften her)

Start med at lave en tærtedej klar og forbag den i et tærtefad på min. Ø27,5cm. (se hvordan her)

Kødblandingen:

  1. Hak løg og hvidløg fint og svits det lidt i en gryde med lidt olie.
  2. Kom kødet i gryden og brun det.
  3. Skær peberfrugten i mindre stykker og kom det i gryden sammen med majs og tacokrydderi
  4. Steg det hele i et par minutter og tilsæt så tomatpure og evt. kidneybønner.
  5. Smag til med salt og peber og evt. spidskommen.
  6. Fordel kødblandingen på tærtebunden.

Mexicansk tærte 1

Æggemassen:

  1. Kom cremefraiche, æg, salt, peber og revet cheddarost i en skål og pisk det godt sammen, gerne med en elpisker.
  2. Fordel forsigtigt æggemassen over kødblaningen og sæt tærten i ovnen på 200° i ca. 30-40 minutter til æggemassen er bagt og gyldenbrun.

Server tærten med en frisk salat og evt. et noget godt brød.

links til andre opskrifter
Focaccia med sorte oliven
Focaccia med sorte oliven
Tomatsalat
Tomatsalat
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra proshop.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

KitchenAid Køkkenmaskine 5KSM175PSEER Artisan 4.8L - Rød
videokamera
Parfumer og Dufte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *