Mexicansk tærte
4 Personer
Arbejdstid: 30 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 60 min
ingredienser:
2 dl cremefraiche
3 æg
100 g revet cheddar
¼ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 løg
2 fed hvidløg
500 g hk. Oksekød
½ rød peberfrugt
2 spsk. Koncentreret tomatpure
3½ spsk. Tacokrydderi
1 ds majs (ca. 140 g drænet vægt)
Evt. 1 ds røde kidneybønner
Olie til stegning
Evt. salt og peber til tilsmagning
1 stk. fuldkornstærtedej (find opskriften her)
Start med at lave en tærtedej klar og forbag den i et tærtefad på min. Ø27,5cm. (se hvordan her)
Kødblandingen:
- Hak løg og hvidløg fint og svits det lidt i en gryde med lidt olie.
- Kom kødet i gryden og brun det.
- Skær peberfrugten i mindre stykker og kom det i gryden sammen med majs og tacokrydderi
- Steg det hele i et par minutter og tilsæt så tomatpure og evt. kidneybønner.
- Smag til med salt og peber og evt. spidskommen.
- Fordel kødblandingen på tærtebunden.
Æggemassen:
- Kom cremefraiche, æg, salt, peber og revet cheddarost i en skål og pisk det godt sammen, gerne med en elpisker.
- Fordel forsigtigt æggemassen over kødblaningen og sæt tærten i ovnen på 200° i ca. 30-40 minutter til æggemassen er bagt og gyldenbrun.
Server tærten med en frisk salat og evt. et noget godt brød.
links til andre opskrifter
Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra proshop.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde