Pizzasovs

Pizzasovs

Arbejdstid: 5 min
tilberedningstid: 10 min
Totaltid: 15 min

1 ds flået tomater (hakket tomater kan også bruges)

1 løg

1 fed hvidløg

1 tsk. Salt

½ spsk. Sukker

1 spsk. Hvidvinseddike

Olivenolie

Løg og hvidløg hakkes og steges blankt i lidt olivenolie.

Tilsæt tomaterne, sukker, hvidvinseddike og salt og lad det småkoge i 5-10 minutter.

Smag evt. til med ekstra hvidvinseddike, salt eller sukker. Blend det hele med en stavblender og stil det på køl, tildækket indtil det skal bruges.

 

links til andre opskrifter
Italiensk pizzadej
Italiensk pizzadej
Hvidløgsflute
Hvidløgsflute
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link

Skal du bruge bruge køkkenudstyr til dit køkken kan det købes her: hos bahne

Stavblendere
Gryder og kasseroller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *