Rabarber/jordbærgrød 4 Personer Arbejdstid: 10 min tilberedningstid: 15 min Totaltid: 25 min ingredienser: 200 g Rabarber 300 g Jordbær (man kan godt bruge frosne) 125 g Sukker 1 Vaniljestang 2 spsk. Vand, Piskefløde eller mælk Skær toppen og bunden af rabarberne og skyl dem. Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Fjern bladende fra jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud. Bland vaniljekornene med lidt af sukkeret. Kom alle ingredienserne i en gryde også vaniljestangen. Bring det hele i kog og lad det koge i ca. 10 minutter, til det hele er mørt. Men hold øje med det, for det koger let over. Tag vaniljestangen op af gryden og kør en stavblender igennem grøden, så den bliver ensartet og glat. Kom grøden i 4 desserttallerkner og drys lidt sukker over hver tallerken, så grøden ikke trækker skind. Kom noget husholdningsfilm over tallerkenerne og sæt dem i køleskabet indtil servering – gerne et par timer. Server grøden med lidt piskefløde eller mælk til. links til andre opskrifter Chokoladesauce Pandekager Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra bagetid.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde bagetid.dk Geleringspulver til marmelade med mindre sukker – Dr. Oetker Bageplader og riste Blomster