500 g rabarber
400 g frosne jordbær
300 g sukker
2 spsk. vaniljesukker
1 spsk. Kartoffelmel
Lidt vand
Fintreven skal fra ½ økologisk citron
250 g cremefraiche 38%
75 g kokosmel
125 g hvid chokolade
3 lagkagebunde
Skær rabarberstængerne i 1-2 cm lange stykker og kom dem i en gryde sammen med jordbær og sukker. Varm det stille op og lad det småkoge under låg i ca. 5 minutter til det hele er mørt (pas på, det koger let over) tag gryden af varmen og kør en stavblender igennem det til det bliver en ensartet masse (Pas på det ikke sprøjter, det er meget varmt)
Tilsæt vaniljesukkeret og rør det godt rundt. Opløs kartoffelmelet i en lille smule vand og hæl det forsigtigt i frugtblandingen mens der røres godt. Kom blandingen i en skål og dæk den til med film. Sæt skålen på køl til blandingen er kold eller kun smålun.
Rist kokosmelet på en tør pande til det bliver gyldenbrunt. Lad det køle af.
Hak den hvide chokolade fint og bland den med revet citronskal, cremefraiche og 60 g ristet kokosmel (gem de sidste 15 g kokosmel)
Fordel halvdelen af frugtblandingen på en lagkagebund og kom en lagkagebund ovenpå gør nu det samme igen og kom den sidste lagkagebund på toppen. Fordel cremefraicheblandingen på toppen og drys med de sidste 15 g ristet kokosmel.
Lad lagkagen stå og trække på køl i mindst 2 timer, gerne meget længere.