Rødbeder 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 60 min Totaltid: 60 min ingredienser: 1 kg rødbeder 1 spsk. salt 6 dl eddike 3 dl sukker 1 dl vand 1 hel kanelstang eller 2 små 2 tsk. Sennepskorn Atamon Skyl og skrub rødbederne let og dem i en gryde med rigeligt vand så alle rødbederne er dækket. Tilsæt 1 spsk. salt til vandet og lad rødbederne koge i ca. 45 minutter. Kom eddike, vand, sukker, kanelstang og sennepskorn i en gryde og kog det sammen til sukkeret er helt smeltet. Hæld vandet fra rødbederne og giv dem et chok ved at overhælde dem med kold vand med det samme indtil rødbederne er helt afkølede. Fjern skrællen fra rødbederne. Dette gøres let når de af blevet kolde ved at gnide fingrene på dem. Skær de skrællede rødbeder i en ønsket tykkelse (mine er 3-4mm) Kom rødbedeskiverne i afkogte henkogningsglas. Fjern kanelstangen fra lagen og hæld den kogende lage over rødbederne. Tilsæt evt. 1 tsk Atamon i hver glas, så det forlænger holdbarheden. links til andre opskrifter Rødkål Saltede mandler Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde bahne.dk Gryder & pander Yaxell Ran kiritsuke kniv, sort - 20 cm. ENAMEL Copenhagen Brielle halskæde - Figaro/Pearl