Saltede mandler

Saltede mandler 

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 30 min

Ingredienser  

2 dl vand 

3 spsk. fint salt 

3 dl mandler 

  1. Tænd ovnen på 170° 
  1. Kog vand og salt i en lille kasserolle til saltet er opløst. 
  1. Sluk for kogepladen og kom mandlerne i. 
  1. Lad mandlerne trække i 10 minutter, men rør rundt i dem et par gange i trækketiden. 
  1. Si vandet fra mandlerne og hæld dem ud på en bradepande beklædt med bagepapir. 
  1. Sørg for at mandlerne ligger bredt godt ud på bradepanden så de helst ikke rør hinanden. 
  1. Sæt bagepladen på midterste rille i ovnen og bag mandlerne i ca.15 minutter. – efter ca.10 minutter kan du forsigtigt ryste bagepladen lidt, så mandlerne bliver vendt. 
  1. Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle af på bagepladen. 

Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder, så kan de sagtens holde sig et par uger. 

 

links til andre opskrifter
Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies
Fuldkornsboller
Fuldkornsboller
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link

Skal du bruge bruge tilbehør til din fest kan det købes her:

Kilner fermenteringsæt - 1L
Prinsesse skål på fod - 17 cm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *