Spaghetti med rejer og hvidvin

spaghetti med rejer og hvidvin

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 10 min
Totaltid: 20 min

Ingredienser: 

400g Spaghetti

400g Rå vannamei rejer

2 Løg

4 Fed hvidløg

2 dl. Hvidvin

Kogevand fra spaghettien

Salt og peber

1 Tsk. citronsaft

2 Tsk. hakket persille

Olivenolie

Evt. lidt revet parmesanost

  1. Sæt vand over til spaghettien – husk at pasta altid skal koge i rigeligt med vand.
  2. Kog spaghettien som der står på pakken. Og gem noget af pastavandet.
  3. Hak løg og hvidløg helt fint og steg det i lidt olivenolie, på en stor pande/wok ved lav varme i ca. 3 min. Det må ikke få farve.
  4. Tilsæt hvidvinen til løgene og kog den ind. til der næsten ikke er mere tilbage.
  5. Tilsæt rejerne og lidt peber. Vendt det rundt til rejerne har fået lidt farve det tager kun ca. 1 minut.
  6. Kom lidt pastevand i sammen med pastaen og det hakkede persille
  7. Vend det rundt et par gange. Hvis retten virker lidt tør, kan der tilsættes mere pastavand.
  8. Kom eventuelt med lidt revet parmesanost og lidt hakket persille oven på portionsanretningen.

Serveres evt. med et godt stykke brød og en frisk salat til.

 

links til andre opskrifter
Helstegt rødtunge med fyldte bagte kartofler og persilledressing 
Helstegt rødtunge med fyldte bagte kartofler og persilledressing 
Røget lakselasagne med spinat
Røget lakselasagne med spinat
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra Hanstholm Fisk & Skaldyr

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

skaldyrskassen 4-6 personer
langefilet 1 kg
hummersuppe 1 l

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *