spaghetti med rejer og hvidvin Skriv en kommentar / Af Kenneth og krestine / august 5, 2025 4 Personer Arbejdstid: 10 min tilberedningstid: 10 min Totaltid: 20 min Ingredienser: 400g Spaghetti400g Rå vannamei rejer2 Løg4 Fed hvidløg2 dl. HvidvinKogevand fra spaghettienSalt og peber1 Tsk. citronsaft2 Tsk. hakket persilleOlivenolieEvt. lidt revet parmesanostSæt vand over til spaghettien – husk at pasta altid skal koge i rigeligt med vand.Kog spaghettien som der står på pakken. Og gem noget af pastavandet.Hak løg og hvidløg helt fint og steg det i lidt olivenolie, på en stor pande/wok ved lav varme i ca. 3 min. Det må ikke få farve.Tilsæt hvidvinen til løgene og kog den ind. til der næsten ikke er mere tilbage.Tilsæt rejerne og lidt peber. Vendt det rundt til rejerne har fået lidt farve det tager kun ca. 1 minut.Kom lidt pastevand i sammen med pastaen og det hakkede persilleVend det rundt et par gange. Hvis retten virker lidt tør, kan der tilsættes mere pastavand.Kom eventuelt med lidt revet parmesanost og lidt hakket persille oven på portionsanretningen.Serveres evt. med et godt stykke brød og en frisk salat til. links til andre opskrifter Helstegt rødtunge med fyldte bagte kartofler og persilledressing Røget lakselasagne med spinat Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra Hanstholm Fisk & Skaldyr Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde Hanstholm Fisk & Skaldyr skaldyrskassen 4-6 personer langefilet 1 kg hummersuppe 1 l