Spaghetti med tomatsovs og pølser

spaghetti med tomatsovs og pølser

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 25 min

ingredienser:

1 pose pølser ca. 300g ( vi bruger røde )

1 stort løg

2 tsk. paprika

1 dåse flået tomater 

ca. 400g spaghetti

smør til stegning

salt 

peber

  1. Sæt vand over til spaghettien og kog den efter pakkens anvisning.
  2. Skær pølserne i tynde skiver.
  3. Steg pølserne i lidt smør, på en pande til de har fået lidt farve.
  4. Snit løget i tern.
  5. Tag pølserne af panden og lig dem på en talken. 
  6. Kom løgene på panden og brun dem af i lidt mere smør.
  7. Kom paprika over løgne og rør godt sammen og lad det stege et minuts tid under omrøring.
  8. Tilsæt de flået tomater og kog det sammen et par minutter.
  9. Blend tomatsovsen, med en stavblender eller lign. og kom den tilbage på panden.
  10. Kom pølserne i sovsen og kog dem med til spaghettien er færdig.
  11. Smag til med salt og peber.

Serveres med lidt frisk basilikum og evt. et stykke brød.

links til andre opskrifter
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Nudler med grøntsager
Nudler med grøntsager
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Skærerbrætter
Knive
Tasker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *