Squashfrikadeller

Squashfrikadeller

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 4-6 min
Totaltid: 20 min

ingredienser:

1 Squash ca. 375 g

1 Æg

20 g Parmesanost 

½-1 tsk. salt

½ friskkværnet peber

½ tsk. karry

½ fed presser hvidløg

50 g rasp

50 g hvedemel

neutral olie til stegning 

  1. skyl og riv squashen fint. kom den revne squash i en si og pres så meget væske ud du kan, lad der hvile 5 minutter og pres igen alt den væske fra squashen du kan.
  2. kom squashen i en skål sammen med alle de andre ingredienser og bland det hele godt sammen.
  3. lad massen hvile i køleskabet en halv time, for at trække smagen godt ud af krydderierne.
  4. kom noget olie på en pande og varm det op til middel varme.
  5. form massen til “frikadeller” ved hjælp af en ske og kom dem på panden.
  6. squashfrikadellerne skal steges ca. 4-6 minutter på hver side.

 

servers med en lækker salat, eller med pasta og tomatsovs. eller brug dem til madpakken.

links til andre opskrifter
Frikadeller
Frikadeller
Krebinetter
Krebinetter
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Morsø Forno medio gasgrill
HAY Palissade Park Dining out-out havebænk - Sky Grey
Konges Sløjd Pram Barnevognspude - Fleur De Glace

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *