Svensk pølseret 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 20 min Totaltid: 35 min links til andre opskrifter ingredienser: 2 løg 700 g kogte kartofler 8 pølser af den du bedst kan lide (f.eks. røde eller wienerpølser) vi bruger røde og frankfurter 3 tsk paprika (mild) 1 stor ds. Tomatpure 140g Salt og peber 3 dl piskefløde 1 dl mælk Purløg Skær løgene i mindre tern. Skær pølserne i ca. 1 cm tykke skiver. Skær de kogte kartofler i mindre stykker. Svits løgternene i lidt smør på en pande i ca. 1-2 minutter til de bliver klare (de skal ikke brune) Kom pølsestykkerne og paprika ved og lad det stege videre i ca. 2 minutter. Tilsæt de kogte kartofler, tomatpure, mælk og fløde. Og lad det koge i ca. 5-7 minutter til sovsen er tyknet lidt og kartoflerne er varmet igennem. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med lidt klippet purløg på toppen. Crispy Kyllingeburger Frikadeller Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde bahne.dk Gryder & pander Køkkenknive Makeup- & toilettasker