Arbejdstid ca. 15 minutter, tilberedningstid ca. 15 minutter
4 personer
2 løg
700 g kogte kartofler
8 pølser af den du bedst kan lide (f.eks. røde eller wienerpølser) vi bruger røde og frankfurter
3 tsk paprika (mild)
4 spsk. koncentreret tomatpure
Salt og peber
3 dl piskefløde
1 dl mælk
Purløg
- Skær løgene i mindre tern.
- Skær pølserne i ca. 1 cm tykke skiver.
- Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
- Svits løgternene i lidt smør på en pande i ca. 1-2 minutter til de bliver klare (de skal ikke brune)
- Kom pølsestykkerne og paprika ved og lad det stege videre i ca. 2 minutter.
- Tilsæt de kogte kartofler, tomatpure, mælk og fløde. Og lad det koge i ca. 5-7 minutter til sovsen er tyknet lidt og kartoflerne er varmet igennem.
- Smag til med salt og peber.
- Pynt evt. med lidt klippet purløg på toppen.
links til andre retter
støtte links
Worldmart