Svensk pølseret

Svensk pølseret

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 20 min
Totaltid: 35 min
links til andre opskrifter

ingredienser:

2 løg

700 g kogte kartofler

8 pølser af den du bedst kan lide (f.eks. røde eller wienerpølser) vi bruger røde og frankfurter

3 tsk paprika (mild)

4 spsk. koncentreret tomatpure

Salt og peber

3 dl piskefløde

1 dl mælk

Purløg

  1. Skær løgene i mindre tern.
  2. Skær pølserne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
  4. Svits løgternene i lidt smør på en pande i ca. 1-2 minutter til de bliver klare (de skal ikke brune)
  5. Kom pølsestykkerne og paprika ved og lad det stege videre i ca. 2 minutter.
  6. Tilsæt de kogte kartofler, tomatpure, mælk og fløde. Og lad det koge i ca. 5-7 minutter til sovsen er tyknet lidt og kartoflerne er varmet igennem.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Pynt evt. med lidt klippet purløg på toppen.

Crispy Kyllingeburger
Crispy Kyllingeburger
Frikadeller
Frikadeller
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Gryder & pander
Køkkenknive
Makeup- & toilettasker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *