Svensk pølseret

Svensk pølseret

Arbejdstid ca. 15 minutter, tilberedningstid ca. 15 minutter

4 personer

2 løg

700 g kogte kartofler

8 pølser af den du bedst kan lide (f.eks. røde eller wienerpølser) vi bruger røde og frankfurter

3 tsk paprika (mild)

4 spsk. koncentreret tomatpure

Salt og peber

3 dl piskefløde

1 dl mælk

Purløg

  1. Skær løgene i mindre tern.
  2. Skær pølserne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
  4. Svits løgternene i lidt smør på en pande i ca. 1-2 minutter til de bliver klare (de skal ikke brune)
  5. Kom pølsestykkerne og paprika ved og lad det stege videre i ca. 2 minutter.
  6. Tilsæt de kogte kartofler, tomatpure, mælk og fløde. Og lad det koge i ca. 5-7 minutter til sovsen er tyknet lidt og kartoflerne er varmet igennem.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Pynt evt. med lidt klippet purløg på toppen.

links til andre retter

Gullash
Gullash
Crispy Kyllingeburger
Crispy Kyllingeburger

støtte links

Worldmart

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *