Torskerognssalat

Torskerognssalat

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 5 min
tilberedningstid: 0 min
Totaltid: 5 min

ingredienser:

Ca. 400 g kogte torskerognsbukser uden skind/hinde (røget torskerogn kan også bruges, dette giver en noget mere bitter smag)

4 spsk. Cremefraiche 38%

2 spsk. God mayonnaise (gerne hjemmelavet)

2 tsk. Citronsaft

Salt

Peber

Kapers og purløg til serveringen.

  1. Cremefraiche, mayonnaise og citronsaft røres sammen
  2. Tilsæt den kogte torskerogn og rør det godt sammen.
  3. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.

Server torskerognssalaten på rugbrødssnacks, ristet rugbrød flute, eller hvad du kunne synes var lækkert, sammen med kapers og purløg.

Torskerognssalat 1
links til andre opskrifter
Oliven Tapenade
Oliven Tapenade
Helstegt rødtunge med fyldte bagte kartofler og persilledressing 
Helstegt rødtunge med fyldte bagte kartofler og persilledressing 
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra go dream.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Biograftur for 2
EUROPAS LÆNGSTE ZIPLINE
BAD & MASSAGE - WEEKEND

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *