Havregrynskugler

Havregrynskugler

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 0 min
Totaltid: 20 min

ingredienser:

200 g stuetempereret smør

160 g sukker (1½ dl)

1 vaniljestang

170 g finhvalset havregryn (4dl)

2½ spsk. Bagekakao

Evt. 70 g kokosmel

  1. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
  2. Bland vaniljekornene med 1 teske af sukkeret.
  3. Kom det stuetempereret smør, vaniljesukker og sukker i en skål og pisk det sammen til det bliver luftigt og lysner i farven. (det tager et par minutter med en elpisker eller en røremaskine)
  4. Kom resten af ingredienserne i og kør det yderligere et par minutter med maskinen, til det hele bliver en ensartet masse.
  5. Hvis massen er meget blød i det, så kan den stilles på køl i 10 minutter (men pas på ikke at gøre det for længe for så bliver den for hård til at arbejde med)

Form 45-50 små havregrynskugler og tril dem eventuelt i lidt kokosmel som du har i en lille skål, dyb tallerken eller lign.

  1. Kom havregrynskuglerne på et fad eller lign. og i køleskabet i min. 30 minutter.

Opbevar efterfølgende havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

links til andre opskrifter
Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies
Risalamande
Risalamande
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

håndmixer
røremaskine
koral fad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *