rababerkage med marcipan
4 Personer
Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 40 min
Ingredienser:
2 Æg
250 g. Rabarber
2 spsk. sukker
110 g Sukker
200 g Marcipan
125 g Mel
1,5 tsk. Vanilje
1 tsk. Bagepulver
1/2 dl. Mælk (let)
1 spsk. Perlesukker til pynt
- Skær rabarberne i små stykker på ca. 1 cm
- Bland de 2 spsk. sukker sammen med rabarberstykkerne og lad det gerne trække i ca. 30 min
- Tænd ovnen på 180 grader
- Pisk æg og sukker sammen
- Riv marcipanen og rør den og mælken i sukkerblandingen
- Når det er rørt godt sammen tilsættes mel, vanilje og bagepulveret
- Rabarberne vendes i dejen til sidst
- Smør et ø 25cm tærtefad
- Kagedejen puttes i tærtefadet og bages i den forvarmet ovn i 30 min
- Når tærten tages ud af ovnen drysses den med perlesukker
Kan servers med lidt creme fraiche til evt. rørt op med lidt sukker.
links til andre opskrifter
Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde