Risengrød

4 Personer

Arbejdstid: 2 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 92 min

Herhjemme elsker vi risengrød og det nok hver anden måned  

ingredienser:

2L sødmælk 

½L vand 

400g grødris

salt til tilsmagning 

  1. bring den ½L vand i kog, når det koger
  2. tilsæt grødrisen og lad det koge ca. 2 min under omrøring
  3. put mælken i og få det næsten op og koge skru ned på svag varme. rør ca. hver 5 min, grøden er klar efter ca. 1½ time

servers med kanelsukker og en klat smør 

*til kanelsukker skal du bruge  4 spsk. sukker 1 tsk. kanel

du kan røre det sammen eller put det i en skål med låg og ryst det sammen

links til andre opskrifter

Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies

Pandekager
Pandekager


Alfabetisk


Hovedretter


Tilbehør


Dessert


Bagning


grill

du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde


bahne.dk


Eva Solo Gryde – 4,8l/20cm

Kay Bojesen Gyngehest -FSC, natur

Royal Copenhagen Blå Mega riflet sukkerskål – 10 cl.