Risengrød
4 Personer
Arbejdstid: 2 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 92 min
Herhjemme elsker vi risengrød og det nok hver anden måned
ingredienser:
2L sødmælk
½L vand
400g grødris
salt til tilsmagning
- bring den ½L vand i kog, når det koger
- tilsæt grødrisen og lad det koge ca. 2 min under omrøring
- put mælken i og få det næsten op og koge skru ned på svag varme. rør ca. hver 5 min, grøden er klar efter ca. 1½ time
servers med kanelsukker og en klat smør
*til kanelsukker skal du bruge 4 spsk. sukker 1 tsk. kanel
du kan røre det sammen eller put det i en skål med låg og ryst det sammen
links til andre opskrifter
Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde