Æggekage

4 Personer

Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 35 min

ingredienser:

Baconside ca. 300 g.

8 æg

1½ dl mælk

½ spsk. Majsstivelse

Eventuelt lidt grønne asparges

1 lille potte purløg

Tomater

Salt og peber

Pande Ø24 cm. Som kan tåle at komme i ovnen

     

      1. Tænd ovnen på 200°
      2. Skær skindet af baconsiden og skær den i ca. 8 skiver af omkring 1 cm tykkelse.
      3. Steg baconskiverne på en pande til de får en flot farve, ca. 5-7 minutter i alt ved middel varme. Vend dem flere gange undervejs.
      4. Pisk æg, mælk, majsstivelse og lidt salt og peber sammen i en skål og hæl det over baconstykkerne på panden. Du kan evt. komme nogle grønne asparges ned i æggemassen også.
      5. Lad panden stå på komfuret ved middelvarme i ca. 1 minut.
      6. Stil panden på en rist i midten af ovnen og bag den i ca. 15 minutter til den får en lidt gylden farve på toppen.

    Æggekagen vil hæve godt op undervejs, men falder lidt sammen igen når den kommer ud af ovnen.

       

        • Skær et par tomater i både og kom dem oven på æggekagen sammen med lidt hakket/klippet purløg.

      Server æggekagen med et par skiver godt rugbrød med smør.

       

      links til andre opskrifter

      Svensk pølseret
      Svensk pølseret

      Chili con carne
      Chili con carne


      Alfabetisk


      Hovedretter


      Tilbehør


      Dessert


      Bagning


      grill

      du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

      Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde


      bahne.dk


      Endeavour The Friendly pande – Ø24 cm.

      RAW Bestiksæt, mat sort – 60 dele

      Royal Copenhagen