Agurkesalat

Agurkesalat

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 20 min
Totaltid: 30 min

ingredienser:

2 dl sukker
2 dl eddike
2 dl vand
1 agurk
2 tsk. groft salt
8-10 stk. sorte peberkorn ( kan undlades )
3-4 Laurbærblade ( kan undlades )

  1. Skær agurken i ca. 3-4 mm tynde skiver.
  2. Læg agurkeskiverne på noget køkkenrulle og drys dem med 2 tsk. groft salt og lad dem trække i ca. 10 minutter.
  3. Skold et glas med låg til.
  4. Kom sukker, eddike, vand og evt. peberkorn og laurbærblade en gryde og kog det til sukkeret er smeltet.
  5. Skyld agurkeskiverne rene for salt og klem dem lidt så den overskyede væde ryger fra.
  6. Kom agurken i glasset
  7. Hæl den kogene lagde i glasset over agurkerne og sæt låget på. Hvis der er kogt peberkorn og laurbærblade med kan de evt. tages fra før lagen hæles på glasset.
Lad dem gerne hvile i 30 minutter inden servering. Men de kan også holde sig 2 uger i køleskabet.

links til andre opskrifter
Frikadeller
Frikadeller
Burger Dressing
Burger Dressing
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Skærerbrætter
Knive
Wok

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *