Chili con carne
4 Personer
Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 30 min
ingredienser:
500 g hk. Oksekød
1 peberfrugt
1 stort løg
1-2 stilke bladselleri
1 ds. Flåede tomater
2 ds kidneybønner i lage
3 tsk. Chili paste* ( se opskriften her )
2 tsk. Spidskommen
1 fed hvidløg
Salt, peber
Tilbehør: Ris, cremefraiche 18% og friske koriander
- Skær løg, peberfrugt og selleristænger i mindre tern og pres hvidløget.
- Smelt en klat smør i en gryde og svits løg og hvidløg til de bliver klare i det.
- Kom kødet ved og brun det.
- Tilsæt spidskommen og chili paste og lad det stege sammen i ca. 1 minut.
- Hæld væsken fra bønnerne og tilsæt dem til kødet sammen med de flåede tomater.
- Lad retten koge under låg ved svag varme i ca. 15 minutter.
- Smag til med salt og peber og evt. Lidt mere chili paste og kog det færdigt i ca. 5 minutter.
Server det med ris, cremefraiche og lidt friske koriander.
links til andre opskrifter
Alfabetisk
Hovedretter
Tilbehør
Dessert
Bagning
grill
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklamelink fra worldmart.dk
Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde