Skrub/skræl kartoflerne, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kog det i saltet vand i 15-20 minutter til kartoflerne er møre.
Mærk efter om der er ben i torsken
Skær torsken i 4 stykker og læg stykkerne på noget køkkenrulle. Drys lidt salt på den og lad den trække i ca. 5 min.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet rør godt sammen og kom mælken i lidt af gangen til det hele er kommet i og derefter tilsættes vandet. Rør jævnligt, mens det andet tilberedes.
Pisk æg og 1 spsk. mælk sammen i en dyb tallerken.
Kom raspen med lidt salt og peber på en anden tallerken.
Dup torsken med noget køkkenrulle og vend stykkerne i æggemassen og derefter i raspen.
Steg torskestykkerne, på en pande i en olie/smør blanding ved middel/høj varme i 3-5 min. på hver side.
Bræk toppen af persillen og hak den fint. Sluk for sovsen. Kom persillen og sukkeret i ( sovsen må ikke koge når persillen er kommet i, det vil gøre sovsen grøn )