rababerkage med marcipan 4 Personer Arbejdstid: 10 min tilberedningstid: 30 min Totaltid: 40 min Ingredienser: 2 Æg 250 g. Rabarber 2 spsk. sukker 110 g Sukker 200 g Marcipan 125 g Mel 1,5 tsk. Vanilje 1 tsk. Bagepulver 1/2 dl. Mælk (let) 1 spsk. Perlesukker til pynt Skær rabarberne i små stykker på ca. 1 cm Bland de 2 spsk. sukker sammen med rabarberstykkerne og lad det gerne trække i ca. 30 min Tænd ovnen på 180 grader Pisk æg og sukker sammen Riv marcipanen og rør den og mælken i sukkerblandingen Når det er rørt godt sammen tilsættes mel, vanilje og bagepulveret Rabarberne vendes i dejen til sidst Smør et ø 25cm tærtefad Kagedejen puttes i tærtefadet og bages i den forvarmet ovn i 30 min Når tærten tages ud af ovnen drysses den med perlesukker Kan servers med lidt creme fraiche til evt. rørt op med lidt sukker. links til andre opskrifter Havregrynskugler Rabarber/jordbærlagkage Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde Emerio – Køkkenvægt, Kompakt Røde Cocktailbær 100 g – Dr. Oetker BageTid.dk Marcipankniv