rababerkage med marcipan

rababerkage med marcipan

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 40 min

Ingredienser: 

2 Æg

250 g. Rabarber

2 spsk. sukker

110 g Sukker

200 g Marcipan

125 g Mel

1,5 tsk. Vanilje

1 tsk. Bagepulver

1/2 dl. Mælk (let)

1 spsk. Perlesukker til pynt

  1. Skær rabarberne i små stykker på ca. 1 cm 
  2. Bland de 2 spsk. sukker sammen med rabarberstykkerne og lad det gerne trække i ca. 30 min 
  3. Tænd ovnen på 180 grader
  4. Pisk æg og sukker sammen
  5. Riv marcipanen og rør den og mælken i sukkerblandingen  
  6. Når det er rørt godt sammen tilsættes mel, vanilje og bagepulveret
  7. Rabarberne vendes i dejen til sidst 
  8. Smør et ø 25cm tærtefad 
  9. Kagedejen puttes i tærtefadet og bages i den forvarmet ovn i 30 min
  10. Når tærten tages ud af ovnen drysses den med perlesukker 

Kan servers med lidt creme fraiche til evt. rørt op med lidt sukker.

links til andre opskrifter
Havregrynskugler
Havregrynskugler
Rabarber/jordbærlagkage
Rabarber/jordbærlagkage
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Emerio – Køkkenvægt, Kompakt
Røde Cocktailbær 100 g – Dr. Oetker
Marcipankniv

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *