Chokoladesauce

Chokoladesauce

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 10 min
Totaltid: 20 min

ingredienser:

2,5 dl fløde

175 g mørk chokolade med mindst 50% kakaoindhold

1 tsk. vaniljesukker

3 spsk. sukker

Hak chokoladen fint.

  1. Varm fløden, sukker og vaniljesukker i en lille kasserolle til den når en temperatur på omkring de 80° (den skal ikke koge)
  2. Fjern kasserollen fra varmen og vend den hakkede chokolade i, rør forsigtigt rundt i gryden til det alt chokoladen er smeltet og det hele er blevet en ensartet glat masse.
  3. Chokoladesaucen tykner en smule når den køler lidt af. Server den lune chokoladesauce som dyppelse til churros eller som sauce til en god is

brugt til chocoladesouce
links til andre opskrifter
Barndomsminde
Barndomsminde
Pandekager
Pandekager
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra bagetid.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Callebaut Chokolade Callets mørk 811 54,5% – 1 kg
Vaffelpapir Hulk sukkerfri Ø20 cm
Baby Clothes Washing Line silikoneform – Katy Sue

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *