Banankage

banankage

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 10 min
tilberedningstid: 30 min
Totaltid: 40 min

Ingredienser: 

175 g. Sukker

100 g. Smør

3 Æg

225 g. Mel

2 tsk. Bagepulver 

1 knivspids Salt

2 tsk. Kanel

2 tsk. Vaniljesukker

100 g. Chokolade

3 modende Bananer 

Evt. 60 g valnødder

  1. Alt skal have stuetemperatur 
  2. Forvarm oven på 180 grader varmluft
  3. Rør sukker og smør samme til det bliver en luftigt og hvidligt.
  4. Tilsæt et æg af gangen mens der piskes godt sammen. 
  5. Mos bananerne med en gaffel og kom mosen ned til det andet i skålen og vend det sammen.
  6. Kom alle de tørrer ingredienser i og rør godt.
  7. Hak chokoladen i mindre stykker. er det chokoladeknapper kan de bruges som de er. (Hvis du ønsker valnødder i, skal de også hakkes i lidt mindre stykker).
  8. Vend chokoladen (og evt. valnødder) i dejen.
  9. Smør en forn på ca. 22×24 cm.
  10. Kom dejen i den smurte form.
  11. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min. 

links til andre opskrifter
Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies
Gammeldags Æblekage
Gammeldags Æblekage
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra BageTid.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Chokolade
Bagepulver
Dyb aflang kageform 22,5×32,5×7,5 cm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *