Evt. 300 g stegt sucukpølse (ca. 2-4 stk. alt efter størrelse)
Kom bulguren i en skål som kan tåle varme og tilsæt 1,5 L kogende vand. Lad bulguren trække i ca. 20 minutter, men rør i den af og til.
Mens bulguren trækker i vandet, så rives citronskallen fint.
I en lille skål/bøtte blandes olivenolie, citronskal, 2 spsk. citronsaft, paprika, presset hvidløg og salt. Hak persillen fint og tilsæt den også til dressingen.
Rødløget hakkes helt fint og kommes ligeledes i dressingen.
Agurk, tomater, peberfrugt skæres alle i mindre stykker og det gør sucuken også, hvis du bruger det.
Væsken hældes fra kidneybønnerne og de skylles et par gange i rent vand.
Når bulguren har trukket i de 20 minutter, hældes resten af vandet fra og så tilsætter du dressingen og blader det hele godt sammen.
Tilsæt nu resten af ingredienserne og bulgursalaten er klar til at spise, men kan også sagtens laves i forvejen og opbevares i køleskabet.