Gullash 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 90 min Totaltid: 105 min ingredienser: 500-600 g. oksekød i tern 30 g. smør 2 dl. Hakket løg 1 fed hvidløg 1-2 tsk. Mild paprika Salt, peber 1 ds. Hakket tomat Ca. 4 dl. Bouillon (okse eller grønsags) 2-3 gulerødder 1-2 laurbærblade Brun kødet, tag det op. Brun løg og hvidløg. Tilsæt kød, krydderier, tomaterne, bouillon, laurbærblade og gulerødder skåret i større stykker. Skru ned for retten og lad den småsimre i ca. 1- 1½ time. servers med kartoffelmos links til andre opskrifter Studenternes pølsegryde (One Pot) Kartoffelmos Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra worldmart worldmart.dk
kenneth og krestine april 17, 2022 kl. 2:11 pm Hej Kenneth, der skal de 4 dl bouillon i som står i opskriften. 🙂 hvis du ikke har bouillon kan du bruge 4 dl vand og så 1 bouillonterning. med venlig hilsen Krestine Svar
Skal der ikke noget væde til ?
Hej Kenneth, der skal de 4 dl bouillon i som står i opskriften. 🙂 hvis du ikke har bouillon kan du bruge 4 dl vand og så 1 bouillonterning.
med venlig hilsen
Krestine