Gullash

Gullash

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 105 min

ingredienser:

500-600 g. oksekød i tern

30 g. smør

2 dl. Hakket løg

1 fed hvidløg

1-2 tsk. Mild paprika

Salt, peber

1 ds. Hakket tomat

Ca. 4 dl. Bouillon (okse eller grønsags)

2-3 gulerødder

1-2 laurbærblade

  1. Brun kødet, tag det op.
  2. Brun løg og hvidløg.
  3. Tilsæt kød, krydderier, tomaterne, bouillon, laurbærblade og gulerødder skåret i større stykker.
  4. Skru ned for retten og lad den småsimre i ca. 1- 1½ time. 

servers med kartoffelmos 

links til andre opskrifter
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Studenternes pølsegryde (One Pot)
Kartoffelmos
Kartoffelmos
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra worldmart

2 kommentarer til “Gullash”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *