Koteletter I Fad Med Løgsovs Og Broccoli

koteletter i fad med løgsovs og broccoli

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 20 min
Totaltid: 30 min

ingredienser: 

4 koteletter

smør til stegning

paprika 

salt 

peber

sovs:

3 store løg

2 svinebouillon

1 l vand

2 tsk. soja

1 tsk. røget paprika

½ dl vand 

2 spsk. majsstivelse 

broccoli

2 fed hvidløg

1 dl vand

500 g broccoli

olie til stegning ( solsikke eller rapseolie )

tilbehør

250 g parboiled ris

  1. Tænd ovnen på 180°
  2. Hak løgene i små tern.
  3. Krydr koteletterne med salt, peber og paprika.
  4. Steg koteletterne i lidt smør i en varm gryde i 1 minut på hver side og læg dem i et ovnfast fad.
  5. Kom de hakkede løg i gryden og steg dem under omrøring uden at de bruner, men til de bliver glasklare i det. 
  6. Kom vand, bouillon, soja og røget paprika til løgene og lad det koge i 2 min.
  7.  Kom majsstivelsen og en ½ dl vand i en kop og rør det sammen. Jævn sovsen med blandingen.
  8. Hæld sovsen over koteletterne og sæt dem i oven i 15 min. 
  9. Kog risene efter pakkens anvisning.
  10.  Skyld broccolien og skær buketterne af den og kom dem på en pande sammen med 1 dl vand og kom låg på. Lad det koge i 2 min.
  11. Pil og pres de 2 fed hvidløg.
  12. Tag låget af panden med broccolien  og lad vandet fordampe.
  13. Fordel broccolien ud i kanten af panden og hæld lidt olie og de pressede hvidløg på det bare stykke og lad det stege lidt under omrøring.
  14. Vend broccolien sammen med hvidløg og olie og steg det et par minutter.

 

 

 

 

links til andre opskrifter
Svensk pølseret
Svensk pølseret
Crispy Kyllingeburger
Crispy Kyllingeburger
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link reklame fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Gryder
Matte Black 3i1 stavblender - Sort
Eva Solo FireCube ildsted

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *