Risengrød 4 Personer Arbejdstid: 2 min tilberedningstid: 90 min Totaltid: 92 min Herhjemme elsker vi risengrød og det nok hver anden måned ingredienser: 2L sødmælk ½L vand 400g grødris salt til tilsmagning bring den ½L vand i kog, når det koger tilsæt grødrisen og lad det koge ca. 2 min under omrøring put mælken i og få det næsten op og koge skru ned på svag varme. rør ca. hver 5 min, grøden er klar efter ca. 1½ time servers med kanelsukker og en klat smør *til kanelsukker skal du bruge 4 spsk. sukker 1 tsk. kanel du kan røre det sammen eller put det i en skål med låg og ryst det sammen links til andre opskrifter Chokolate chip cookies Pandekager Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde bahne.dk Eva Solo Gryde - 4,8l/20cm Kay Bojesen Gyngehest -FSC, natur Royal Copenhagen Blå Mega riflet sukkerskål - 10 cl.