Risengrød

Risengrød

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 2 min
tilberedningstid: 90 min
Totaltid: 92 min

Herhjemme elsker vi risengrød og det nok hver anden måned  

ingredienser:

2L sødmælk 

½L vand 

400g grødris

salt til tilsmagning 

  1. bring den ½L vand i kog, når det koger
  2. tilsæt grødrisen og lad det koge ca. 2 min under omrøring
  3. put mælken i og få det næsten op og koge skru ned på svag varme. rør ca. hver 5 min, grøden er klar efter ca. 1½ time

servers med kanelsukker og en klat smør 

*til kanelsukker skal du bruge  4 spsk. sukker 1 tsk. kanel

du kan røre det sammen eller put det i en skål med låg og ryst det sammen

links til andre opskrifter
Chokolate chip cookies
Chokolate chip cookies
Pandekager
Pandekager
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra bahne.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Eva Solo Gryde - 4,8l/20cm
Kay Bojesen Gyngehest -FSC, natur
Royal Copenhagen Blå Mega riflet sukkerskål - 10 cl.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *