Kom spinaten i en gryde med ½ dl vand, tænd for middel varme og lad det tø op. Riv imens skallen af citronen på den fine side af rivejernet.
Når spinaten er tøet kommes mælk, madlavningsfløde, muskatnød og citronskal ned til den. Og lad den komme op i kog.
Smag til med salt og peber.
Bland majsstivelse og ½ dl vand i en lille kop og kom det i gryden. Giv det igen et opkog og tilsæt så ca. 50 g af den revet mozzarella og lad det smelte.
Start med at komme lidt spinatblanding i bunden af det ildfaste fad og kom derefter lasagneplader ovenpå. Fordel halvdelen af den kolrøret laks på lasagnepladerne og derefter et lag spinatblanding på igen. Gentag: lasagneplader, resten af laksen og resten af spinatblandingen på toppen. Kom resten af den revet mozzarella på toppen.
Bag lasagnen i midten af ovnen i ca. 25-30 minutter.