Røget lakselasagne med spinat

Røget lakselasagne med spinat

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 20 min
tilberedningstid: 25 min
Totaltid: 45 min

ingredienser:

500 g frossen helbladet spinat

2½ dl mælk

2½ dl madlavningsfløde (250ml)

200 g revet mozzarella

1 økologisk citron

½ tsk muskatnød

4 tsk. Majsstivelse

200 g koldrøget laks

Ca. 6-10 tørrede lasagneplader

Salt, peber

Ildfast fad ca. 20 x 25 cm

 

  1. Tænd ovnen på 190°
  2. Kom spinaten i en gryde med ½ dl vand, tænd for middel varme og lad det tø op. Riv imens skallen af citronen på den fine side af rivejernet.
  3. Når spinaten er tøet kommes mælk, madlavningsfløde, muskatnød og citronskal ned til den. Og lad den komme op i kog.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Bland majsstivelse og ½ dl vand i en lille kop og kom det i gryden. Giv det igen et opkog og tilsæt så ca. 50 g af den revet mozzarella og lad det smelte.
  6. Start med at komme lidt spinatblanding i bunden af det ildfaste fad og kom derefter lasagneplader ovenpå. Fordel halvdelen af den kolrøret laks på lasagnepladerne og derefter et lag spinatblanding på igen. Gentag: lasagneplader, resten af laksen og resten af spinatblandingen på toppen. Kom resten af den revet mozzarella på toppen.
  7. Bag lasagnen i midten af ovnen i ca. 25-30 minutter.

Server lasagnen med flute og salat.

 

links til andre opskrifter
Hvidløgsflute
Hvidløgsflute
Tomatsalat
Tomatsalat
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette link fra shopping.coop.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Fade
Grillhandsker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *