Lav en marinade ved at røre alt til kebaben sammen dog uden købet i
Kødet kommes i en frysepose
Når marinaden er lavet hældes den i fryseposen over kødet hvor den trækker i min 30 minutter
Riv agurken groft på et rivejern.
Vrid så meget væske fra den revne agurk som muligt og bred den ud på et rent, tørt viskestykke. (du kan evt. lægge agurken på køkkenrulle i stedet for, bare sørg for at køkkenrullen ligger i et tykt lag.)
Drys ca. 2 tsk. Groft salt ud over agurken og lad den hvile i ca. 30 min.
Rør græsk yoghurt, presset hvidløg og dild sammen.
Tilsæt den revne agurk og smag til med salt og peber (husk at der er masser af salt på agurken, så smag til før du tilsætter mere salt)
Lad det gerne hvile en halv time i køleskabet inden servering.
Tomaterne skæres over og kommes i en skål
Persillen hakkes og drysses over tomaterne
Hæl hvidvinseddiken over tomaterne og vend det sammen
Risene tilberedes efter pakkens anvisning.
Når kødet har trukket sættes det på spyd og grilles med 50/50 metoden 1 til 2 min på hver side over kulsiden og ligges over på siden uden kul for at trække færdig i ca. 5 min
Tip: husk at bruge låget når du griller, for at holde på varmen i grillen.