Chili con carne 4 Personer Arbejdstid: 15 min tilberedningstid: 15 min Totaltid: 30 min ingredienser: 500 g hk. Oksekød 1 peberfrugt 1 stort løg 1-2 stilke bladselleri 1 ds. Flåede tomater 2 ds kidneybønner i lage 3 tsk. Chili paste* ( se opskriften her ) 2 tsk. Spidskommen 1 fed hvidløg Salt, peber Tilbehør: Ris, cremefraiche 18% og friske koriander Skær løg, peberfrugt og selleristænger i mindre tern og pres hvidløget. Smelt en klat smør i en gryde og svits løg og hvidløg til de bliver klare i det. Kom kødet ved og brun det. Tilsæt spidskommen og chili paste og lad det stege sammen i ca. 1 minut. Hæld væsken fra bønnerne og tilsæt dem til kødet sammen med de flåede tomater. Lad retten koge under låg ved svag varme i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber og evt. Lidt mere chili paste og kog det færdigt i ca. 5 minutter. Server det med ris, cremefraiche og lidt friske koriander. links til andre opskrifter Chili Paste (mild) Focaccia med sorte oliven Alfabetisk Hovedretter Tilbehør Dessert Bagning grill Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklamelink fra worldmart.dk Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde woldmart.dk Victoria Røde Kidney Bønner 400 g Victoria Hele Flåede Tomater 400 g Luksus Bælgboxen