Chili con carne

Chili con carne

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 15 min
Totaltid: 30 min

 

ingredienser:

500 g hk. Oksekød

1 peberfrugt

1 stort løg

1-2 stilke bladselleri

1 ds. Flåede tomater

2 ds kidneybønner i lage

3 tsk. Chili paste* ( se opskriften her )

2 tsk. Spidskommen

1 fed hvidløg

Salt, peber

 

Tilbehør: Ris, cremefraiche 18% og friske koriander

 

  1. Skær løg, peberfrugt og selleristænger i mindre tern og pres hvidløget.
  2. Smelt en klat smør i en gryde og svits løg og hvidløg til de bliver klare i det.
  3. Kom kødet ved og brun det.
  4. Tilsæt spidskommen og chili paste og lad det stege sammen i ca. 1 minut.
  5. Hæld væsken fra bønnerne og tilsæt dem til kødet sammen med de flåede tomater.
  6. Lad retten koge under låg ved svag varme i ca. 15 minutter.
  7. Smag til med salt og peber og evt. Lidt mere chili paste og kog det færdigt i ca. 5 minutter.

Server det med ris, cremefraiche og lidt friske koriander.

 

 

links til andre opskrifter
Chili Paste (mild)
Chili Paste (mild)
Focaccia med sorte oliven
Focaccia med sorte oliven
Støt hjemmesiden ved at købe fra dette reklamelink fra worldmart.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Victoria Røde Kidney Bønner 400 g
Victoria Hele Flåede Tomater 400 g
Luksus Bælgboxen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *