Tempura dej

Tempura dej

image_print

4 Personer

Arbejdstid: 15 min
tilberedningstid: 5 min
Totaltid: 20 min

ingredienser:

200 g mel

1 tsk. Bagepulver

2 tsk. fint salt

2½ dl. Koldt vand

2-3 isterninger

Neutral olie til stegning f.eks. rapsolie

Grøntsager til stegning, f.eks. squash, gulerødder, blomkål, grønne asparges, løgringe eller lign.

  1. Kom olien i en gryde og varm den op til 160°
  2. Klargør dine grøntsager og skær dem i skiver eller små stykker.
  3. Kom mel, bagepulver, salt, og vand sammen i en skål og rør det godt sammen.
  4. kom isterningerne i dejen, så den holder dig kold og bliver en smule ekstra vandet.
  5. Kom en grøntsag ned i dejen og løft den op med en gaffel eller lign. Så det værste dej kan dryppe lidt af inden du kommer den i den varme olie. – du kan godt stege flere stykker ad gangen, men pas på at det ikke begynder at klumpe sammen på grund af pladsmangel.
  6. Steg grøntsagerne til den får en lys gylden farve, det tager ca. 3-5 minutter, vend dem undervejs.

links til andre opskrifter
Nudler med grøntsager
Nudler med grøntsager
Squashfrikadeller
Squashfrikadeller
du kan Støtte hjemmesiden ved at købe fra dette reklame link fra shopping.coop.dk

Her er et lille uddrag af hvad de kan tilbyde

Tefal frituregryde - Easy Pro
Køkkenknive & strygestål
Lænestole

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *